HomeVerhuurVerkoopNon-ProfitOver onsNarrowcasting
Home CinemaDemo apparatuurRoute
Led schermenBeeld in kerken
Audiovisueel
 

Daviottenweg 40 5222 BH 's-Hertogenbosch****Tel: 073-6220007 /06-53160831

 
Home Cinema

De Thuisbioscoop

Een film op DVD of video thuis beleven op een groot scherm. Met een Surroundset wordt de beleving compleet! De Beamer voor grote beeldweergave is de schakel in uw Home-cinema systeem. De bediening van alle apparatuur kan geheel centraal geregeld worden. Een Home-cinema set van All Video bestaat uit 4 onderdelen.

de Beamer

De Home-cinema beamer is een apparaat appart. Alle Home-cinema beamers zijn ontworpen en geconstrueerd om veel uren te draaien, geluidsarm te zijn en een "strak" en rustig plaatje te geven. Een veel gemaakte misverstand is dat een HC beamer kan worden gebruikt bij volle dag en zon licht. Uit de realiteit blijkt echter dat de HC beamer net als in een bioscoop in een donkere ruimte als beste tot zijn recht komt. Een aantal schemerlampen in uiteraard geen probleem voor de HC beamer. Een zeer goede homecinema projector wordt op dit moment aangeboden door EPSON

Epson EMP TW-5500
De ultieme high-definition thuisbioscoopprojector van Epson
epson

Home entertainment op groot scherm naar een nieuw niveau met de Epson EMP-TW5000. Geniet van de HD-revolutie en van de rijkste, kleurrijkste beelden met Epson C2Fine-panels en de exclusieve DeepBlack-technologie.
Geniet van verbluffende HD-beelden in alle lichtsituaties met de krachtige helderheid van 2.200 lumen en een contractverhouding van 100.000:1.
Optimaliseer uw beeldkwaliteit met de instellingen voor ISF-kalibratie.

De Epson EMP-TW5000 stelt nieuwe normen voor kleur- en beeldkwaliteit. Nu kunt u een echte HD-thuisbioscoop creëren bij u thuis en de ervaring van HD TV, HD DVD en Blue Ray beleven op een reuzenscherm. Waar u ook naar kijkt, van films en videogames tot diavoorstellingen van foto's, de nieuwste technologieën van Epson zorgen voor fantastische, levensechte kleuren en diepe zwarte tinten. Met een helderheid van 2.200 lumen en een indrukwekkende contrastverhouding van 100.000:1 is dit het ultieme high-definition entertainment op groot scherm.
Dankzij de garantie van 3 jaar (ook voor de lamp) kunt u urenlang genieten van HD-entertainment op groot scherm.

Voornaamste kenmerken:

- De ultieme thuisbioscoopervaring – volledige voor HD geschikte resolutie van 1.080p voor de beste beeldkwaliteit van high-definition content
- Heldere, duidelijke beelden - 1.600 lumen voor geweldige prestaties bij licht of in het donker
- Optimale resultaten, geheel automatisch – met de exclusieve Epson Cinema Filter en Dynamic Iris
- ISF-certificatie – via een speciaal schermmenu is projectorkalibratie volgens ISF-normen mogelijk
- x.v. Colour-modus voor geoptimaliseerde kleurenreproductie via HDMI
- Volledig home entertainment – aansluitingen voor tv, dvd, set top box, gameconsole, pc, digitale camera
- HD-connectiviteit – inclusief twee HDMI v1.3 -interfaces voor echte signaalverwerking van 1.080p
- Eenvoudig in te stellen – flexibele plaatsing met horizontale/verticale lens-shift en 2,1x optische zoom


prijs op aanvraag

 

De Surround-set

De surround-set zorgt voor een goede weergave van uw beeld en geluid. Een goede surround-set bestaat uit een DVD-speler, tuner/versterker, 5 surround luidsprekers en een krachtige bas unit.

De systemen die wij leveren varieren van zeer professioneel tot eenvoudige maar goede kwaliteit. Wij leveren o.a. 5.1, 6.1 en THX theater systemen van enkele betrouwbare goede merken.


Nieuw op de markt: AXDIM audio systemen, wat kan daar nou nieuw aan zijn, heel simpel:

AXDIM luidsprekerboxen van klein tot groot hebben GEEN vervorming, GEEN harmonische, bij gebruik microfoons zingen niet rond, dragen het geluid ver, heel ver en een kwaliteit product tegen redelijke prijzen. Met ingebouwde versterker. Toepassingen: Homecinema, boardrooms, presentatieruimtes, vergaderzalen, theaters,

Een set AXDIM homecinema luidsprekers met ingebouwde versterker bestaande uit 5 boxen en 1 bassbox

Home 1 set c.a. € 9.900,00 de zwaardere Home 2 set c.a. 13.900,--

zo mooi zo zuiver dat heeft u nog niet gehoord, voor luister demo maak een afspraak

axdim

 

axdim


Voor u erover nadenkt een Home-cinema beamer aan te schaffen overweeg dan goed hoe en waar u deze wilt plaatsen.

De HC beamer wordt meestal aan het plafond gehangen met een anti-diefstal set. Bij nieuwbouw kan hiermee rekening gehouden worden met het inbouwen in het plafond.

Onze adviseurs geven u graag advies op maat zodat u al uw wensen kan realiseren.

 

Het scherm

home

Al naar de grootte van uw home-cinema ruimte wordt de grootte van uw scherm bepaald. Van 1 meter tot 12 meter breed. Het doek van het scherm is bepalend voor het eindresultaat.

Matwit - LCD

 

Dealer van:
lg epson vogels benq epock senn kramer