HomeVerhuurVerkoopNarrowcastingNon-ProfitOver ons
Led schermenDemo apparatuurRouteBeeld in kerken

Daviottenweg 40 5222 BH 's-Hertogenbosch
Tel: 06-53160831 / 06-16808674

Audiovisueel
 
 
All Video Narrowcasting

Narrowcasting en All Video BV

Een prima oplossing voor beeldschermen in: huisartsenposten, scholen, winkels, bedrijven, LED walls etc. All Video installeert de schermen of LED walls en sluit deze aan op de
E-Poc player en het internet. Na oplevering zorgt E-Value8 voor de communicatie, met de zeer
goede en betrouwbare helpdesk wordt u stap voor stap geholpen om uw beelden, teksten,
flims etc. op het scherm te krijgen op tijd en scherm dat u wenst.
Diverse dokterposten etc. gingen u voor en allen zijn zeer tevreden.
Wenst u meer informatie over Narrowcasting met de E-Poc player, heeft u vragen,
of wenst u een offerte of demonstratie, neem contact met ons op.

All Video Narrowcasting

Voor vrijwel alle bedrijven en organisaties is er een geschikte toepassing aan te dragen waarbij e-Poc Narrowcasting de communicatie met uw doelgroep optimaliseert. Onze specialisten in Digital Signage oplossingen gaan graag de uitdaging aan om samen met u een Narrow-casting schermennetwerk te realiseren dat aan uw verwachtingen voldoet. Ook na realisatie blijven wij graag uw sparringpartner om uw Digital Signage schermennetwerk optimaal in te zetten en door te ontwikkelen.

de voordelen van Narrowcasting

Narrowcasting is een zeer effectief communicatiemedium dat zorgt voor:

* Tijdsbesparing bij het communiceren met uw doelgroep
* Kostenbesparing bij het communiceren met uw doelgroep
* Interactieve communicatie met uw doelgroep
* Flexibele communicatie met uw doelgroep
* Hogere attentiewaarde bij uw doelgroep
* Moderne, professionele uitstraling
* Optimale communicatie met uw doelgroep
* Verhogen van sfeer- en/of merkbeleving
* Toename van traffic door bezoekers aan te trekken
* Beïnvloeden van aankoopbeslissingen
* Verhoging service door het proactief informeren
* Verwelkomen van bezoekers
* Optimalisatie van de commerciële communicatie en
* interactie
* Instrument voor cultuurverandering binnen de organisatie
* Intern informatie- en communicatiesysteem
* Wachtverzachter in ontvangst- en wachtruimtes of kassa
* en/of servicebalie
* Systeem voor weergave van aan- en afwezigheid van
* medewerkers
* Digitaal prikbord en amusementsmedium
* Bewegwijzering, zaalinformatie, roosterinformatie en
* reserveringsoverzicht.

Toepassingen

Met e-Poc kunt u informatie weergeven in de vorm van filmpjes,
animaties, posters of berichten. e-Poc stelt u in staat uw uitzending ieder moment aan te passen aan actuele situaties. Zo kunt u de communicatie met uw doelgroep optimaliseren door de juiste informatie op het gewenste moment te tonen. U voegt zelf snel en eenvoudig berichten toe die in huisstijl worden weergegeven. Er zijn eenvoudig koppelingen te realiseren met uw bestaande systemen en databases om volautomatisch een actuele uitzending te genereren.
Door uw uitzending aan te vullen met de gratis meegeleverde nieuwsen entertainment animaties maakt u uw uitzending nog interessanter zonder extra inspanning. Uw aantrekkelijke, actuele en relevante uitzending heeft gegarandeerd een hoge attentiewaarde bij uw doelgroep. Wilt u documentatie lezen klik dan op een van onderstaande logo's.

 

Narrowcasting in het Onderwijs

e-Poc is dé oplossing voor het leveren van doelgroepgerichte audiovisuele informatie. e-Poc is een systeem dat bestaat uit een netwerk van digitale schermen die worden geplaatst op verschillende locaties van onderwijsinstellingen (Middelbare scholen, ROC's, HBO's, Universiteiten) door het hele land.
Met e-Poc onderwijsschermen toont u snel en eenvoudig informatie aan studenten, leerlingen, personeel, ouders of bezoekers. Informeert uw doelgroep over open dagen, ouderavonden, schoolreisjes, voorstellingen, studiereizen en meer. Wijs personeel, studenten of bezoekers de weg naar de juiste zaal of leslokaal. Geef op de schermen actuele roosterwijzigingen, lokaalwijzigingen, afwezigheids meldingen of uitslagen van proefwerken en tentamens weer.Het systeem kan eenvoudig gekoppeld worden aan bestaande agendasystemen of zalensystemen (bijv. IRIS), roostersystemen (Bijv. Untis), Electronische leeromgevingen (zoals. Blackboard, Teletop), of cijferprogramma's (bijv. My@VO, Puntboek)
.

wachtkamer

De Wachtkamer TV in de zorg

Speciaal voor de zorg zijn er e-Poc wachtkamerschermen. Wachtkamerschermen of wachtkamer televisies dienen als patiënten informatiesysteem of voorlichtingsysteem waarmee de wachtende patiënt wordt geïnformeerd over bijvoorbeeld uitloop van het spreekuur, wachttijd, veranderingen in de gezondheidszorg en seizoensgebonden aandoeningen. Tevens wordt er op de praktijkschermen informatie over de eigen praktijk getoond in de vorm van een nieuwskrant. Een e-Poc Narrowcasting TV scherm in de wachtkamer verzacht de wachttijd en verhoogt de patiëntentevredenheid.

Retailschermen e-Poc “electronic point-of-communication” is dé oplossing voor het leveren van doelgroep gerichte audiovisuele informatie. Bewegende beelden trekken onontkenbaar de aandacht van mensen. e-Poc is een narrowcasting systeem in de vorm van een netwerk van
digitale schermen dat eenvoudig op afstand via de webbrowser kan worden aangestuurd. Bijvoorbeeld vanuit het hoofdkantoor van een ketenorganisatie. Hoge kwaliteit beelden, video en audio worden
gepresenteerd op deze schermen op verschillende fysieke locaties, de filialen. Daarmee bieden e-Poc Retailschermen u ongekende nieuwe mogelijkheden om met de klant op de winkelvloer te communiceren.

epock
communicatie

epock2
Narrowcasting

epock3
retail

Dealer van:
lg epson vogels benq epock senn kramer