HomeVerhuurVerkoopNon-ProfitOver onsRoute
NarrowcastingVideo ProductieHome CinemaDemo apparatuur
Led schermenBeeld in kerkenGeluid in kerken
Audiovisueel
 

Daviottenweg 40 5222 BH 's-Hertogenbosch****Tel: 073-6220007 /06-53160831

 

axdim 1

 

axdim 2

 

 

axdim logo

Informatie
nieuw geluidsysteem
voor kerken:

In bijna alle kerken in Nederland en de rest van de wereld is het geluid matig tot slecht! Is dit bij u ook het geval? De oorzaak hiervan is galm.

Voor een verbetering van het geluid, ook in uw kerk, hebben wij een prima oplossing met de volgende resultaten:

1) Betere spraakverstaanbaarheid, met 40-60% minder last van galm.
2) Betere spreiding van het geluid, geen "dode" geluidsplekken meer.
3) Rondzingen microfoon met 50-70% minder.
4) Geen geluidsoverlast meer vanuit de kerk naar buiten.
5) Spraak - muziek verstaanbaarheid voor mensen met een gehoorapparaat is

sterk verbeterd met 40-60%.

Hoe is dit mogelijk?

Hans Groothuizen, de ontwikkelaar van het nieuwe Axdim geluidssysteem, was zo'n 15 jaar geleden niet tevreden met het geluid van de toenmalige geluidssystemen. Alle huidige geluidssystemen zijn op dezelfde basis geproduceerd.

Hans heeft na ca. 15 jaar ontwikkeling de uitvinding van de eeuw gedaan op geluidsweergave. Na vele testen en aanpassingen is het Axdim geluidssysteem mooier, duidelijker, energiezuinig, beter verstaanbaar bij spraak, veel minder storende geluiden zoals harmonische vervorming (zo'n 40 - 60 % minder last van galm dan bij de huidige systemen!)

In de St. Lambertuskerk en de Laurentiuskerk was het geluid bij spraak matig tot slecht. Met moeite was de dienst te verstaan, de oorzaak was galm. Na enkele testen en try outs hebben we een nieuwe geluidsinstallatie in de St. Lambertuskerk geplaatst met 2 grote en 4 kleine luidsprekers van Axdim.

Ook in de Laurentiuskerk was het geluid slecht, met twee grote Axdim luidsprekers is het geluidsprobleem opgelost.

De reacties zijn positief te noemen! Wilt u het Axdim geluid horen, ga gerust naar een dienst van de bovengenoemde kerken. (Het systeem is werkend vanaf 5 september 2009).

Luister op
www.youtube.com/allvideobv

Uiteraard behoort een test of proefopstelling tot de mogelijkheden, dan zouden wij graag van te voren de locatie willen bekijken. Zoals u zult begrijpen is hier wel een kostenplaatje aan verbonden, maar er zijn creatieve oplossingen om aan donateurs / sponsors te komen zodat het u weinig kost.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor koop en lease, neemt u dan gerust telefonisch contact op met ons, of mailt u naar lodewijk@allvideo.tv.

Dealer van:
lg epson vogels benq epock senn kramer